terug naar balans

Moeder & kind

Positief voor mama & baby

Wat houden mijn trajecten in?

Geeft jouw (huil)baby je stress, ben je onzeker over jouw kwaliteiten als moeder of lijd je onder je perfectionisme? Dan kan je die gevoelens op jouw kind overbrengen, waardoor jouw baby ongelukkig wordt en je in een vicieuze cirkel belandt.

Langdurige stress heeft een negatief effect op moeder en kind. Een ontspannen moeder, daarentegen, zal haar kind op een positieve manier beïnvloeden. Terug naar Balans biedt speciale moeder- en kindtrajecten die gericht zijn op je angsten loslaten en je zelfbeeld verbeteren.

Huilbaby perfectionisme moeder en kind traject zelfbeeld
Moederschap onderlinge band babyhealing transformatiecoach kindertraumas

Geniet ten volle van het moederschap

Ik help je om de onderlinge band tussen jou en je kind te versterken en zo rust te brengen in jullie relatie. Mijn moeder- en kindtrajecten bestaan uit twee luiken: enerzijds jou in balans brengen door middel van transformatiecoaching en anderzijds babyhealing op afstand.

Ik start altijd met jou als moeder. Door je eigen eventuele kindertrauma’s los te laten, maken we ruimte voor de ontwikkeling van jouw baby. Je leert anders om te gaan met lastige situaties en verandert ze in positieve momenten.

De oorzaak achterhaald

Problematieken

Tijdens een eerste gesprek achterhalen we waarom je vastloopt en niet gelukkig bent in het moederschap. Op basis van jouw verhaal bepaal ik wat de oorzaak is van je problemen.

Doordat ik de kern van de zaak steeds weet te identificeren, kan ik jou gericht begeleiden tijdens de therapiesessies. Moeder- en kindtrajecten helpen onder andere bij:

Aanhankelijke kinderen Vechtersmentaliteit controlebehoefte
Terug naar Balans

Interesse in een
moeder- en kindtraject?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!