terug naar balans

Ervaringen

Enkele reacties

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Ik coach en begeleid mensen met uiteenlopende klachten. Hieronder lees je verschillende ervaringen van klanten die dankzij een traject bij Terug naar Balans weer een gelukkig leven leiden.

Schrijf een berichtje in het gastenboek

 
 
 
De gemarkeerde velden * zijn verplicht in te vullen.

Je bericht wordt pas getoond nadat het gereviseerd is.
Wij hebben de rechten om het bericht aan te passen, te verwijderen of niet te tonen.
28 entries.
Annette schreef op juli 23, 2023
Kwam uit een zware depressie en was iedere keer weer bang om er weer in te schieten. Na de 1e sessie was ik mijn onrust/ angst al kwijt. Het is eigenlijk zo gemakkelijk als de juiste persoon je weer de juiste weg laat zien. Heb mijn balans weer gevonden en kan stapje voor stapje weer vooruit met in mijn achterhoofd, dat als ik het ooit niet meer weet, ik me altijd bij Alicja mag melden. Alicja is een fantastische vrouw die weet waarover ze spreekt. Heel erg bedankt lieve Alicja.
Mari schreef op november 21, 2022
Begin dit jaar vol goede moed een traject ingestapt. Jaren lang een strijd gevoerd met mezelf, ivm een eetstoornis nu een half jaar verder en nog steeds ben ik verlost van dit probleem en inmiddels op een gezonde manier 20kilo lichter.
Maar beter nog de innerlijke rust.
Dankjewel Alicia door jou een gelukkiger mens
Alice schreef op oktober 29, 2022
Wat een levensverandering heb ik mezelf cadeau gedaan. Ik wilde al jaren afvallen maar ik denk dat de meeste wel weten dat dit niet zo makkelijk is๐Ÿ˜Š ik ben bij, terug naar balans, terecht gekomen, en ging er met open vizier in, wist niet wat ik kon verwachten. Heb altijd moeten โ€œlijnenโ€ Nu gisteren mijn laatste sessie gehad, en 5 kilo al kwijt ๐Ÿ‘en niet met รฉรฉn dieet, zo voelt het helemaal niet, alles mag en kan je eten, het voelt niet als lijnen, ik ben ook niet aan t lijnen. Het gaat vanzelf, echt waar. maar dat niet alleen, onbewust zijn er nog meer zaken aangepakt, ik ben een emotie eter, nee WAS een emotie eter, en dacht dat ik wist waar dit aan lag, maar de reden van eten leek anders te zijn. Dit heeft mijn onderbewuste aangepakt. Ik zit lekkerder in mijn vel, ben een krachtiger persoon geworden en ben gelukkiger. Ik kwam voor een maagband, heb nu een maagband, en mijn zelfvertrouwen, is sterker geworden, mijn ik is sterker geworden. Dus wat een cadeaus heb ik hierdoor allemaal gekregen. Lieve mensen als je van jezelf houd en je bent klaar voor veranderingโ€ฆ ga ervoor niet alleen om af te vallen maar ook voor je eigen ik, dit gebeurd automatisch. Bedankt voor je hulp, trots op mezelf ๐Ÿ’‹
Hetty schreef op april 14, 2022
Tot nu toe ben ik op mijn eigen weegschaal 6 kilo afgevallen en ik ben er helemaal tevreden mee. Ik pak af en toe een koekje bij de koffie of een paaseitje of zo, maar het hoeft niet meer in รฉรฉn keer op. Ik eet nog steeds minder en neem amper tussendoortjes. De weegschaal zakt niet heel hard maar als ik er na een tijdje weer eens op ga staan en weer afgevallen ben dan ben ik weer helemaal blij. Ik heb niet het gevoel dat ik er moeite voor moet doen, het gaat vanzelf.

Dussss.... ik ben nog steeds zeer tevreden en ga vrolijk verder!!!!
Arna schreef op maart 11, 2022
Ben bij Alicja gekomen voor rouwverwerking.
Ik ben door haar heel goed geholpen.
Sta nu weer positiever in het leven.
Heel veel dank hiervoor.
Alina schreef op januari 11, 2022
Afvallen lukte mij niet. Er ging wat af, maar er kwam ook weer wat bij. Ik ben op de website van Alicja terechtgekomen en heb meteen een afspraak gemaakt. Na drie maanden ben ik intussen ruim 16 kg kwijt! Ik snurk niet meer, leef gezonder, word frisser wakker en voel mij veel en veel fitter. Kortom, alle lof voor Alicja en haar begeleiding!
Admin schreef op januari 11, 2022
Wat ben ik blij dat ik de tip van mijn collega heb opgevolgd, nl. contact met jou opnemen voor een virtuele maagbandprogramma. Ik zat al jaren niet lekker in mijn vel, ik vond mezelf dik en ik heb alles geprobeerd met weinig resultaten. Zelfs een paar crashdiรซten via shakes.

Wat is het een bijzondere ervaring om onder hypnose te gaan en wat heeft dat een impact! Na de eerste sessie was de grootste verandering al te merken: anders willen eten en kleine porties. Zo raar om te merken dat je daar meer dan genoeg aan hebt en gewoon vol energie zit. Zoโ€™n bizarre gewaarwording. De mp3 die je krijgt, is ook heel prettig.

Iedere sessie heb ik als heel prettig ervaren. Alles heb je zo duidelijk uitgelegd en ik kreeg zo veel tips. Ik heb inmiddels meer energie en meer zelfvertrouwen. Ik kan iedereen het programma aanraden. Alicja is een enthousiaste heel vriendelijke vrouw die je echt wil helpen!
Transformatie coaching schreef op januari 7, 2022
Alicja, bedankt jouw behandelings wijze was precies wat ik nodig heb. Ik heb de tip 3 jaar terug gehad van mijn nicht en nu was ik eraan toe. Om de stap te zetten. Na 4 sessies ben ik alweer een eind in balans nu zelf ervaren hoe het blijft gaan. Anders zoals je zegt kan ik bij je terug komen. Veel groeten
Bozena schreef op juni 8, 2021
Migraine

Beste Alicja Ik heb veel migraine aanvallen al jaren lang. Ik kon niet stoppen met negatieve gedachten. Na de sessie waren mijn benen erg zwaar en slap. Ik heb de hele nacht heel goed geslapen, voor de eerste keer na heel lange tijd. In de ochtend waren mijn โ€˜gemeneโ€™ gedachten verdwenen. Ik werd fris en licht wakker. Bijzonder dat met systematisch werk oefening kon ik dat bereiken.

Bedank, Bozen Krus
Sabrina van der Mars-Linschoten schreef op december 3, 2020
Virtuele maagband

In Mei bij Alicja gekomen via mijn tante. Ik ben tijdens mijn zwangerschappen zoveel aangekomen en daarna altijd blijven eten, want "ik was toch te dik". Ik ben in de negatieve spiraal gekomen en kwam er helaas zelf niet meer uit. Nadat ik begin van het jaar gestopt was met roken vertelde mijn tante dat ze een virtuele maagband had laten plaatsen. De dag erna heb ik Alicja geappt en ik kon 2 dagen later direct terecht. Het begin was al gemaakt, maar dankzij Alicja heb ik echt die laatste zet gekregen die ik nodig had. Ik ben nu 6 maanden later 18 kilo lichter en in totaal al 25 kilo. Ik heb weer een gezond gewicht en voel me goed, ik ben een heel ander mens geworden.. weer mezelf! En dat allemaal dankzij Alicja! Twijfel je of je het moet doen of twijfel je over hypnose? Dat begrijp ik dat had ik ook, maar ik had het bij niemand anders willen doen! Alicja is een hele lieve vrouw, ze houdt je echt een spiegel voor. Ze is eerlijk en direct. Echt een top vrouw!
Terug naar Balans

Meer weten over mijn werkwijze?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!