terug naar balans

Ervaringen

Enkele reacties

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Ik coach en begeleid mensen met uiteenlopende klachten. Hieronder lees je verschillende ervaringen van klanten die dankzij een traject bij Terug naar Balans weer een gelukkig leven leiden.

Schrijf een berichtje in het gastenboek

 
 
 
 
De gemarkeerde velden * zijn verplicht in te vullen.

Het is dat jouw bericht enkel getoont word na revisie.
Wij hebben de rechten om het bericht aan te passen, te verwijderen of niet te tonen.
25 entries.
Hetty wrote on april 14, 2022
Tot nu toe ben ik op mijn eigen weegschaal 6 kilo afgevallen en ik ben er helemaal tevreden mee. Ik pak af en toe een koekje bij de koffie of een paaseitje of zo, maar het hoeft niet meer in รฉรฉn keer op. Ik eet nog steeds minder en neem amper tussendoortjes. De weegschaal zakt niet heel hard maar als ik er na een tijdje weer eens op ga staan en weer afgevallen ben dan ben ik weer helemaal blij. Ik heb niet het gevoel dat ik er moeite voor moet doen, het gaat vanzelf.

Dussss.... ik ben nog steeds zeer tevreden en ga vrolijk verder!!!!
Arna wrote on maart 11, 2022
Ben bij Alicja gekomen voor rouwverwerking.
Ik ben door haar heel goed geholpen.
Sta nu weer positiever in het leven.
Heel veel dank hiervoor.
Alina wrote on januari 11, 2022
Afvallen lukte mij niet. Er ging wat af, maar er kwam ook weer wat bij. Ik ben op de website van Alicja terechtgekomen en heb meteen een afspraak gemaakt. Na drie maanden ben ik intussen ruim 16 kg kwijt! Ik snurk niet meer, leef gezonder, word frisser wakker en voel mij veel en veel fitter. Kortom, alle lof voor Alicja en haar begeleiding!
Admin wrote on januari 11, 2022
Wat ben ik blij dat ik de tip van mijn collega heb opgevolgd, nl. contact met jou opnemen voor een virtuele maagbandprogramma. Ik zat al jaren niet lekker in mijn vel, ik vond mezelf dik en ik heb alles geprobeerd met weinig resultaten. Zelfs een paar crashdiรซten via shakes.

Wat is het een bijzondere ervaring om onder hypnose te gaan en wat heeft dat een impact! Na de eerste sessie was de grootste verandering al te merken: anders willen eten en kleine porties. Zo raar om te merken dat je daar meer dan genoeg aan hebt en gewoon vol energie zit. Zoโ€™n bizarre gewaarwording. De mp3 die je krijgt, is ook heel prettig.

Iedere sessie heb ik als heel prettig ervaren. Alles heb je zo duidelijk uitgelegd en ik kreeg zo veel tips. Ik heb inmiddels meer energie en meer zelfvertrouwen. Ik kan iedereen het programma aanraden. Alicja is een enthousiaste heel vriendelijke vrouw die je echt wil helpen!
Transformatie coaching wrote on januari 7, 2022
Alicja, bedankt jouw behandelings wijze was precies wat ik nodig heb. Ik heb de tip 3 jaar terug gehad van mijn nicht en nu was ik eraan toe. Om de stap te zetten. Na 4 sessies ben ik alweer een eind in balans nu zelf ervaren hoe het blijft gaan. Anders zoals je zegt kan ik bij je terug komen. Veel groeten
Bozena wrote on juni 8, 2021
Migraine

Beste Alicja Ik heb veel migraine aanvallen al jaren lang. Ik kon niet stoppen met negatieve gedachten. Na de sessie waren mijn benen erg zwaar en slap. Ik heb de hele nacht heel goed geslapen, voor de eerste keer na heel lange tijd. In de ochtend waren mijn โ€˜gemeneโ€™ gedachten verdwenen. Ik werd fris en licht wakker. Bijzonder dat met systematisch werk oefening kon ik dat bereiken.

Bedank, Bozen Krus
Sabrina van der Mars-Linschoten wrote on december 3, 2020
Virtuele maagband

In Mei bij Alicja gekomen via mijn tante. Ik ben tijdens mijn zwangerschappen zoveel aangekomen en daarna altijd blijven eten, want "ik was toch te dik". Ik ben in de negatieve spiraal gekomen en kwam er helaas zelf niet meer uit. Nadat ik begin van het jaar gestopt was met roken vertelde mijn tante dat ze een virtuele maagband had laten plaatsen. De dag erna heb ik Alicja geappt en ik kon 2 dagen later direct terecht. Het begin was al gemaakt, maar dankzij Alicja heb ik echt die laatste zet gekregen die ik nodig had. Ik ben nu 6 maanden later 18 kilo lichter en in totaal al 25 kilo. Ik heb weer een gezond gewicht en voel me goed, ik ben een heel ander mens geworden.. weer mezelf! En dat allemaal dankzij Alicja! Twijfel je of je het moet doen of twijfel je over hypnose? Dat begrijp ik dat had ik ook, maar ik had het bij niemand anders willen doen! Alicja is een hele lieve vrouw, ze houdt je echt een spiegel voor. Ze is eerlijk en direct. Echt een top vrouw!
Michelle bedijn wrote on augustus 25, 2020
Paniekaanvallen

Ik zit een stuk beter in mijn vel dankzij terug naar balans! Tijdje terug geweest omdat ik erg last had van paniekaanvallen, daar heb ik uiteindelijk helemaal geen last meer van gehad. Echt een aanrader!
Arie Kanselaar wrote on februari 16, 2020
Virtuele maagband

Vorig jaar juni begonnen, na 5maanden 24kilo lichter, en tot op heden blijf ik keurig stabiel, nog steeds geen behoefte aan zoet, of veel eten, uiteindelijk veel baat gehad bij deze sessies en heeft me ook meteen heel veel zelfvertrouwen gegeven.. Dank je wel voor de goede begeleiding
Guanita wrote on januari 30, 2020
Virtuele maagband

4 januari begonnen met de Virtuele maagband. 3 sessies verder en ik ben nu 5 kg kwijt! Heb hier zeker geen spijt van en ik wil dit iedereen aanraden. Geen trek meer in zoet, snaaien of ongezond eten.
Terug naar Balans

Meer weten over mijn werkwijze?

Contacteer me voor jouw persoonlijke behandelingsplan!