terug naar balans

Over mij

Leer me kennen

Jouw coach & begeleider

Alicja Kaleta

Al op jonge leeftijd merkte ik dat mijn belevingswereld anders was dan die van mijn omgeving. Gaandeweg leerde ik hoe ik op intuïtieve wijze mijn talenten kan inzetten om mensen te helpen met uiteenlopende klachten, zowel op het werk als in de privésfeer.

Alicja Kaleta Gewichtsconsulent terug naar balans mensen help 1
Balans Lichaam en geest Holistische visie oplosseing persosonlijk programma
Interactie tussen lichaam & geest

Holistische visie & benadering

Mijn persoonlijke zoektocht en ervaringen zet ik om in een holistische visie. Dat betekent dat ik elke mens zie als een interactieve eenheid van lichaam en geest. Iedereen bestaat uit fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die met elkaar in verbinding staan.

Als er iets emotioneel fout zit, heeft dat een effect op hoe je je lichamelijk voelt. Al die verschillende facetten hangen namelijk nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar voortdurend.

Afgestemd op jouw noden

Coaching & begeleiding op maat

Iedereen is anders opgevoed, maakt unieke gebeurtenissen mee in het leven en ontwikkelt eigen mechanismen om daarmee om te gaan. Daarom zijn al mijn sessies uniek en afgestemd op het individu. Het is mijn kracht om direct tot de kern van jouw klachten te komen. Daardoor zal je al na een paar sessies vooruitgang merken.

Met aandacht, betrokkenheid en gedrevenheid creëer ik een ongedwongen sfeer waarin je je emoties mag voelen. Op die manier probeer ik je nieuwe inzichten bij te brengen die leiden tot een blijvende bewustwording en je blik op het leven structureel verbeteren.

Coaching begeleiding op maat transformatie individuele sessies
Jouw verhaal & ervaringen tellen

Jij komt op de eerste plaats

Als je wil groeien of op zoek bent naar een antwoord op persoonlijke levensvragen, sta ik voor je klaar. Heeft een andere therapeut je in het verleden al eens geholpen, maar merk je dat je nog niet bent waar je wil zijn? Ook dan begeleid ik je graag. Ik luister naar jouw verhaal en stel jou als individu centraal tijdens het proces.

Ik ben gespecialiseerd in mensen begeleiden tijdens hun transformatieproces en help hen hun talenten te ontwikkelen. Mijn aanbod is toegankelijk voor particulieren en bedrijven. Op mijn Facebook-, Instagram– en LinkedInpagina vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Terug naar Balans

Meer weten over
mijn werkwijze?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie!