terug naar balans

Gewichtsbeheersing

Geef je zelfvertrouwen een boost

Virtuele maagband met hypnose

Er zijn vaak verschillende redenen voor emotie-eten of overeten. Zowel emotionele als lichamelijke aspecten kunnen de weg naar een gebalanceerd leven blokkeren. Mijn therapiesessies bestaan uit coachinggesprekken, de IEMT-methode en hypnotherapie.

Met een virtuele maagband kan je 2, 5, 10 of meer kg afvallen. Dat geldt voor mensen die net een gewichtsoperatie ondergaan hebben, maar evengoed voor mensen die moeite hebben om hun gewicht op peil te houden. Uit ervaring heb ik geleerd dat de combinatie van de drie mijn klanten altijd helpt om hun problemen structureel aan te pakken.

Tijdens het proces wordt onder hypnose een virtuele maagband aangebracht. Bij een maagbandoperatie wordt je maag verkleind, zodat je kleinere porties zal eten en sneller een voldaan gevoel krijgt. Een virtuele maagband is gebaseerd op hetzelfde principe, maar je hoeft niet geopereerd te worden.

Via de kracht van hypnose kan je onderbewustzijn nieuwe informatie verwerken en overtuig ik het ervan dat je maag kleiner is. Daardoor voelt het voor jou aan alsof je een echte maagband hebt laten plaatsen.

Hieronder vat ik de voordelen van een virtuele maagband voor je samen:

GEWICHTS 2
Gewichtsbeheersing IEMT MEthode hypnotherapie2

Wat is gewichtsbeheersing?

Wil je gezond afslanken, je eetpatroon veranderen of emotie-eten doorbreken? Dan is dit afslank- en/of virtuele maagbandprogramma de ideale oplossing voor jou. Afvallen of gewichtsbeheersing heeft niet enkel een positief effect op je gezondheid, maar geeft ook je zelfverzekerdheid en gevoel van eigenwaarde een boost.

Om je gewenste gewicht te bereiken of te behouden, moet je eerst en vooral de juiste balans vinden. Ik ondersteun je met intensieve begeleiding en hypnotherapie volgens mijn virtuele maagbandprogramma.

Met die technieken pas je je levensstijl aan op een manier die je nog jaren kan volhouden. Ik pas de sessies geheel aan je behoeften aan. Voor drie sessies betaal je eenmalige inschrijvingskosten, later kan je dan aparte sessies bijboeken.

Gespreid over verschillende sessies

Programma

Mijn virtuele maagbandprogramma bestaat standaard uit drie hypnosesessies die gespreid worden over vier weken. In overleg zijn meer sessies mogelijk. Met die bewezen methodes (o.a. virtuele maagband, hypnotherapie) val je als vrouw gemiddeld 1 tot 2 kilogram af in de eerste week en als man 2 tot 4 kilogram. Daarna zul je circa 0,5 tot 1 kilogram per week verder afvallen.

Afslanksessies

In tegenstelling tot bij een virtuele maagband, die als doel heeft veel kilo’s te verliezen, gaat het bij een afslanksessie om slechts enkele kilo’s. In drie uitgebreide sessies leer ik je jouw emoties rond eten te beheersen.

virtuele maagband
Terug naar Balans

Je gewicht onder controle krijgen?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!