terug naar balans

Ervaringen

Enkele reacties

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Ik coach en begeleid mensen met uiteenlopende klachten. Hieronder lees je verschillende ervaringen van klanten die dankzij een traject bij Terug naar Balans weer een gelukkig leven leiden.

Schrijf een berichtje in het gastenboek

 
 
 
De gemarkeerde velden * zijn verplicht in te vullen.

Je bericht wordt pas getoond nadat het gereviseerd is.
Wij hebben de rechten om het bericht aan te passen, te verwijderen of niet te tonen.
27 entries.
marja wrote on mei 11, 2017
Ben vier keer bij Alicia geweest voor soul body fusion voelde mezelf meteen op mijn gemak ben er zelfverzekerder door geworden en meer bij mezelf gekomen waardoor ik betere beslissingen kan nemen voor mezelf. Alicia is een hele lieve vrouw die ruimschoots de tijd voor je neemt.

Dank je wel Alicia voor het geven van de behandelingen lieve groet marja
Suzanne wrote on maart 24, 2017
Virtuele maagband

Het is inmiddels 2 manden sinds mijn โ€œvirtuele maagband" sessies. Ik ben 12 kilo afgevallen en ik voel me heel goed. Ik was heel gespannen voor de eerste sessie en ik dacht: โ€œhet is te mooi om waar te kunnen zijn" Maar jij heb mij kunnen goed uitleggen hoe het werkt en dat het juist een heel ontspannen proces is. Al sinds de eerste sessie denk ik gewoon niet meer aan ongezonde tussendoortjes als koekjes, chocolade of chips. Het vreemde is dat ik er geen moeite voor hoef te doen. Ik vond het een bijzondere ervaring. Ondertussen heb ik de thuishypnose โ€“ sessies afgebouwd van 5 naar 2 sessies in de week.
Ria
Sonja wrote on maart 12, 2017
Lieve Alicja, vanmorgen weer met je gesproken omdat ik weer even behoefte had aan jouw visie en heldere inzichten. Ik heb je nu zo'n 4 keer gesproken en tevens de Soul, Body, Fusion bij je gedaan.

Het doet me keer op keer heel goed om met je te praten omdat je heel goed aanvoelt wat er speelt. Zonder veel woorden "zie"je wat er speelt en geef je me inzichten en handvaten waar ik mee verder kan. Altijd op een positieve manier. Je bent voor mij heel waardevol, echt een topper!

Veel liefs, Sonja
van den Top wrote on december 18, 2015
Afvallen

Na 2 maanden 10 kilo kwijt en 74 cm in omvang kwijtgeraakt, met Slinc en het Arasys apparaat. Goede begeleiding en advies.
Ron
oosterbeek01 wrote on december 18, 2015
Afvallen

Bij Alicja na 8 weken 12 kilo kwijt en meer dan 30 cm van maat 42 naar maat 40 en bijna maat 38
Duidelijke uitleg en een warme ontvangst

Alicja dank je wel, Leonie
Kookbeer wrote on december 18, 2015
Afvallen

Ben 14 kg afgevallen en ruim 30 cm in omvang kwijtgeraakt (borst,buik en heupen) door Slinc aminozuren supplement en het Arasys apparaat die ook je spieren traint zodat je geen overtollig vel overhoud, bij Alicja voel je jezelf echt op je gemak en zei verstaat haar vak goed. Alicja geeft goede adviezen.
Frank wrote on december 18, 2015
Voor de eerste keer bij haar geweest. Een vakvrouw in hart en nieren. Een echte aanrader,gezien ik zelf al bij veel "prutsers" ben geweest steekt zij er met kop en schouders bovenuit. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is,ze is open en eerlijk en vertelt je duidelijk wat ze gaat doen. Niets anders dan lof over Alicja.

Gr.Frank
Terug naar Balans

Meer weten over mijn werkwijze?

Contacteer me voor jouw persoonlijke behandelingsplan!