terug naar balans

Ervaringen

Enkele reacties

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Ik coach en begeleid mensen met uiteenlopende klachten. Hieronder lees je verschillende ervaringen van klanten die dankzij een traject bij Terug naar Balans weer een gelukkig leven leiden.

Schrijf een berichtje in het gastenboek

 
 
 
De gemarkeerde velden * zijn verplicht in te vullen.

Je bericht wordt pas getoond nadat het gereviseerd is.
Wij hebben de rechten om het bericht aan te passen, te verwijderen of niet te tonen.
27 entries.
Arie Kanselaar wrote on februari 16, 2020
Virtuele maagband

Vorig jaar juni begonnen, na 5maanden 24kilo lichter, en tot op heden blijf ik keurig stabiel, nog steeds geen behoefte aan zoet, of veel eten, uiteindelijk veel baat gehad bij deze sessies en heeft me ook meteen heel veel zelfvertrouwen gegeven.. Dank je wel voor de goede begeleiding
Guanita wrote on januari 30, 2020
Virtuele maagband

4 januari begonnen met de Virtuele maagband. 3 sessies verder en ik ben nu 5 kg kwijt! Heb hier zeker geen spijt van en ik wil dit iedereen aanraden. Geen trek meer in zoet, snaaien of ongezond eten.
Arie Kanselaar wrote on juli 20, 2019
Virtuele maagband

Ruim een maand geleden begonnen aan mijn sessies voor de virtuele maagband, dankzij de goede begeleiding en expertise inmiddels 13.5 kilo afgevallen , dat zonder ook maar enige nare bijwerkingen. Het werkt echt en heb er zeker geen spijt van
John maartens wrote on mei 24, 2018
Virtuele maagband

17 maart begonnen met de sessies voor een virtuele maagband en nog wat eft voor de pijn in mijn knie nu bijna 9 weken verder 15 kilo afgevallen en geen pijn aan mijn knie dus ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden die geen echte operatie wil Ik ben Alicja zeer dankbaar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Sylvia wrote on april 5, 2018
Stoppen met roken

Vandaag 4 weken sinds mijn eerste sessie stoppen met roken. En sindsdien geen sigaret meer aangeraakt en ook geen enkele behoefte aan gehad. Ik voel me veel beter, gezonder en vol energie. Een aanrader!! Dankjewel Alicja!
Marleen wrote on december 21, 2017
Maagband

Lieve Alicja,

Bedankt door de fijne sessies. Ik raad je dan ook ten zeerste aan. Bij onze kennismakingsgesprek was het vertrouwen en de klik er snel. Wat een fijne persoonlijkheid!! Tijdens deze sessies zijn er blokkades naar boven gekomen waar ik nooit over heb gepraat en bij jouw kwamen deze naar boven. Ik heb deze blokkades een plek weten te geven. Dit voelt zo goed!

Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken.

XXX Marleen
Sandra wrote on oktober 27, 2017
Virtuele maagband

Alicja is een leuke spontane vrouw en zeer bedreven in haar werk. De hypnose is fijn je krijgt een mooie meditatie en je word meegevoerd door haar rustige stem in een diepe ontspanning. Daarna ondervind je de virtuele maagband en daarna is het fijne aan dit alles dat je handgrepen krijgt aangereikt over gezonde en ongezonde voedingswaren je neemt dit mee als je weer uit de hypnose bent De 1ste week 2 kg afgevallen.Daarna weer een hypnose deze keer werd er ook gewerkt aan de hormonen . De 2e week niets afgevallen eetbuien gehad en erg emotioneel geweest ik zat er echt doorheen voelde me als ik een cijfer moest geven een 1 was lang geleden dat ik me zo voelde. Alicja heeft alles uit de kast gehaald een prachtige meditatie dit keer van dolfijnen ,hypnose ,body fusion ,transformatie en EFT ik voelde me totaal opbloeien het cijfer erna was een 10. De 3e week de virtuele maagband werd strakker gezet en weer word alles uit de kast getrokken EFT, weer de hormonen worden aangepakt en handvaten aangereikt . Ik voel me heel goed, mijn kleding zit heel ruim. Ik heb met haar afgesproken binnenkort bloed te laten prikken voor mijn hormonen (schildklier). Haar praktijk heet terug naar balans nou dit is precies zoals ik me voel terug in balans. Bedankt voor alles.
Saskia wrote on september 28, 2017
FIJN EN EFFECTIEF

Alicja is van vele markten thuis. Fijn dat ze naast verstand van afvallen ook hulp biedt wanneer dit lastig verloopt en ook hiervoor diverse technieken in kan zetten. Ik heb erg veel baat gehad bij EFT. Een fijn mens en goede coach!
wrote on augustus 22, 2017
transformatietherapie

Ik ben 5 x bij Alicja geweest voor transformatietherapie en ik wil haar van harte aanbevelen! Ik ben een vrouw 50+, zat vast in verdriet en onverwerkte trauma's en blokkades uit het verleden. Zeis liefdevol en stelt je op je gemak zodat je je kunt ontspannen en in vertrouwen kunt openen en overgeven aan de behandeling. De combinatie van therapieรซn die zij tot beschikking heeft en inzet , zoals oa de soul body fusion, hypnotherapie, geleide meditatie en haar mediumschap, zijn stuk voor stuk zeer helpend en waardevol. Ik voelde van tevoren veel verdriet en onverwerkte trauma's en kwam er altijd heel fijn en ontspannen vandaan, geheeld, met nieuwe inzichten en ruimte in mij zelf. Ik heb er heel veel aangehad, en mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben van iemand die even meeloopt en meekijkt dan weet ik je zeker weer te vinden. Alicja dank je wel voor je liefdevolle begeleiding.
Karin wrote on juni 17, 2017
Virtuele maagband

Vanmiddag mijn eerste sessie gehad...ik had een heel verkeerd beeld van hypnose waardoor het naar mijn gevoel moeizaam ging. Uiteindelijk was t zover en kwam oud zeer naar boven. Alicja nam alle tijd en ik liep na 3 uur de deur weer uit. Ik voelde me rustig mm denk niet meer aan eten en ben heel relaxed. Mm man pakte bonbons ik keek ernaar maar deed me niks nog niet eens de neiging om te pakken. Eerder dacht ik oeh die zijn lekker maar mag ik niet...nu was t gevoel helemaal weg. Ik voel me zo goed...onbeschrijfelijk... Ik kijk uit naar volgende week en ben trots op mezelf... Dank je wel lieve Alicja....

Liefs Karin
Terug naar Balans

Meer weten over mijn werkwijze?

Contacteer me voor jouw persoonlijke behandelingsplan!