terug naar balans

Chronische klachten

Hef je mentale blokkades op

Mentale pijnbestrijding

Als je chronische pijn ervaart en geen enkele medische behandeling aanslaat, krijg je waarschijnlijk het antwoord dat je maar met de pijn moet leren te leven. Toch hoeft het helemaal niet zo te lopen. In ons onderbewustzijn zitten er immers verschillende blokkades die een grote invloed hebben op onze mentale en lichamelijke gezondheid. Ik help jou die blokkades op te heffen en chronische klachten te laten afnemen of zelfs te laten verdwijnen.

Daarnaast kan ik je ondersteunen als je met bepaalde gevoelens of situaties worstelt die je geluk in de weg staan. Wanneer je negatieve emoties te lang negeert, zal je telkens weer in dezelfde valkuilen trappen en emotionele en fysieke klachten ontwikkelen. Die beïnvloeden jouw gedrag én je leven op een negatieve manier.

Mentale pijnbestrijding Blokkades mentale gezondheid fysieke klachten
Trauma negatieve gedachten emoties lichaamelijke klachten

Tot in de kern

De klachten die je ervaart, zijn het gevolg van negatieve gedachten, ongunstig gedrag en onverwerkte emoties. Die emoties zijn meestal gekoppeld aan een trauma of gebeurtenis uit het verleden, waaruit je hebt geleerd om op een bepaalde manier te denken en te handelen. Toen werkte die manier van reageren misschien wel, maar nu is die destructief geworden.

Daarom moeten jouw klachten zelf én de oorzaak ervan worden aangepakt. Volgens mijn visie heb je alle antwoorden al in je lichaam opgeslagen. Ik help jou om die aan het licht te brengen en je op een constructieve manier met je gevoelens te leren omgaan.

Uiteenlopende fysieke klachten

Problematieken

Mijn behandelingsplannen zijn altijd gebaseerd op een holistische visie en houden rekening met jou als persoon (o.a. fysiek, emotioneel & spiritueel). Samen bespreken we wat jou doet vastlopen. Een behandeltraject gericht op chronische aandoeningen helpt onder andere bij:

Tijdens het proces begeleid ik jou om jouw trauma’s en angsten op een gecontroleerde manier te verwerken en los te laten. Wanneer de verdrongen emotie bewust wordt gemaakt en geuit is, verdwijnt de lichamelijke pijn. We pakken jouw klachten tot in de kern aan, zodat je van een pijnvrij leven kan genieten, ontspannen kan wakker worden en beter kan slapen. Bovendien zal je je veel energieker voelen.

Chronische darmziektes kindertrauma migraine chronische pijnklachten
Terug naar Balans

Last van chronische pijn?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!