terug naar balans

Transformatiecoaching

Leer je trauma's te verwerken

Wat houdt transformatiecoaching in?

Tijdens het traject transformatiecoaching help ik je trauma’s te verwerken en mentale blokkades op te heffen. Ik begeleid je om in contact te komen met je ware zelf, zodat je betere keuzes leert te maken en op een constructieve manier op situaties en mensen reageert. Zowel in werk– als privésituaties is transformatiecoaching een nuttig proces.

Transformatiecoach coaching Therapie trauma verwerking beschermingsmechanisme

Voor wie?

In onze kindertijd ontwikkelen we verschillende beschermingsmechanismen die ons geruststellen in moeilijke situaties. Sommigen gaan obsessief hun stappen tellen, anderen vluchten weg in eten. Doorheen de jaren zijn die mechanismen deel geworden van wie we zijn. Daarom reageren we als volwassene vaak op dezelfde (of gelijkaardige) manier als toen we kind waren, maar die oude patronen zijn nu vaak niet meer nuttig of wenselijk.

Tijdens de coachingsessies gaan we terug naar de oorzaak van ongunstige gedragspatronen door emoties voor een laatste keer op te roepen. Die doorleef je om ze daarna definitief te neutraliseren en uiteindelijk op te bergen. Zo wordt de belemmerende emotie losgekoppeld van de oorspronkelijke (traumatische) ervaring.

Effect op lange termijn

Voor welke problematieken dient transformatiecoaching?

Met het traject transformatiecoaching help ik je om problemen uit je dagelijkse leven (werk of privé) om te vormen of los te laten. Met mijn hulp pak je de oorzaak tot in de kern aan, zodat je niet alleen op korte termijn een mooi leven tegemoet gaat, maar ook op lange termijn rust kan vinden. Transformatiecoaching helpt onder andere bij:

Transformatiecoaching trauma therapy angst en depressie hyper gevoeligheidgepest worden stress en burnout
Transformatiecoaching Negatief Zelfbeeld assertiviteit conflicten fysieke klachten
Je onderbewustzijn wordt actief

Hoe werkt zo’n coaching?

Transformatiecoaching bevrijdt je van trauma’s uit het verleden en/of van huidige problematieken. Ik help je om onverwerkte emoties uit je onderbewustzijn op te roepen en om je ze te laten doorleven.

Door die gevoelens onder ogen te zien, ben je in staat om ze te verwerken en kan je ze een plaats geven. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, stem ik mijn aanpak altijd op jouw persoonlijke situatie af.

Terug naar Balans

Klaar voor transformatiecoaching?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!