terug naar balans

Voor bedrijven

Laat jouw onderneming groeien

Waarom een zakelijk traject kiezen?

Ik coach en begeleid werkgevers en werknemers in hun transformatieproces op de werkvloer. Het is daarbij essentieel dat de oplossing van een conflict of verandering de aanleiding van het probleem aanpakt.

Alleen zo zullen werknemers zich langdurig tevreden voelen en optimaal kunnen presteren. We bespreken samen de hulpvraag en gaan op zoek naar een werkwijze die bij jou of je team past.

transformatieproces Presteren tevreden hulpvaardig
Werkvloer problematiek arbeidsconflicten persoonlijke groei optimaal functioneren

Problematieken op de werkvloer

Op de werkvloer kunnen diverse problemen ontstaan die de prestatie van het team beïnvloeden als die niet worden aangepakt. Onrust in het bedrijf heeft dus niet alleen een effect op de tevredenheid van individuele medewerkers, maar ook op de bedrijfsdoelstellingen en –resultaten

Het is essentieel dat jij en je team weten waar jullie naartoe willen en wat jullie willen bereiken. Ik coach en begeleid o.a. bij:

Uitgebreide trajecten

Duur & invulling van de sessies

Een zakelijk traject bestaat uit minimaal vijf sessies. Die vinden bij de opdrachtgever op locatie plaats, maar ook individuen zijn welkom in de praktijk. In de eerste sessie bespreken we waar je als team of individu tegenaan loopt.

Bovendien voel ik perfect aan met welke onderwerpen werknemers doorgaans worstelen omdat ik zelf jarenlang in de bedrijfswereld heb gewerkt.

Wanneer het thema bepaald is, werk ik een plan volledig op jouw maat en dat van je werknemers uit. Omdat elk bedrijf anders is, zal elk proces er anders uitzien. Het thema bepaalt dan ook de invulling en de uiteindelijke duur van het traject.

Arbeidsconflicten re integratie werk privebalans
Terug naar Balans

Interesse in een bedrijfstraject?

Neem contact met me op voor meer informatie!