terug naar balans

Moeder & kind

Ongedwongen, laagdrempelig & volgens jouw behoeften

Hoe werk ik?

Mijn methode is ongedwongen, laagdrempelig en afgestemd op de behoeften van zowel moeder als kind. Voor het proces is het belangrijk om eerst met de moeder en/of de vader te beginnen. Ik maak de onderliggende oorzaak zichtbaar en neutraliseer de ongewenste, aangeleerde patronen die van generatie op generatie zijn doorgegeven (zelfreflectie). Zo wordt het je duidelijk welke patronen belemmerend werken of een negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen, gevoel van veiligheid of ongewenste gedrag van je kind.

Moeders kunnen profiteren van een individuele therapie om hun eigen angsten, verwachtingen en opvoedingsstijlen te verkennen. Tijdens de sessies creëer ik positieve ervaringen die thuis en op school tot hernieuwde interesses, plezier en een gewenste gedragsverandering leiden. Ik werk het liefst met jonge kinderen tot tien jaar oud.

Huilbaby perfectionisme moeder en kind traject zelfbeeld
Moederschap onderlinge band babyhealing transformatiecoach kindertraumas

Welke issues kunnen er spelen?

Gratis kennismakingsgesprek als basis

Het behandeltraject

Ik begin altijd met een gratis kennismakingsgesprek waarin ik alle behandelingsmogelijkheden met jou bespreek. We bouwen een vertrouwensband op en doorgronden de gesignaleerde issues van jou als ouder en van jouw kind. Voor een adequate en snelle behandeling ga ik niet alleen uit van mijn kennis en ervaring, maar speelt ook mijn intuïtie een belangrijke rol om gedrag en lichaamstaal te observeren.

Het behandeltraject bestaat uit drie sessies voor de ouder en drie sessies voor het kind, gespreid over een periode van één maand. Die periode verschilt naargelang de leeftijd van het kind. De sessies voor de ouders en het kind overlappen elkaar trouwens gedeeltelijk. Vraag je je af hoeveel een traject kost? Bekijk dan mijn tarievenlijst.

Aanhankelijke kinderen Vechtersmentaliteit controlebehoefte
Terug naar Balans

Interesse in een
moeder- en kindtraject?

Neem contact met me op voor jouw behandelingsplan!